Yaşam

Taçsız Prenses bugün orada değil, neden olmasın? 4 Nisan Taçsız Prenses bitti mi final mi yaptı, ne zaman başlayacak? Taçsız Prenses sezon finali mi?

taçsız prenses , MF Yapım imzalı, ilk bölümü 10 Ocak 2023’te yayınlanan, yönetmenliğini Volkan Keskin’in yaptığı, senaryosunu Pınar Bulut ve Onur Koralp’in yazdığı drama Türk televizyon dizisidir. Taçsız Prenses bugün orada değil, neden olmasın? 4 Nisan Taçsız Prenses bitti mi, final yaptı mı, ne zaman başlayacak? Taçsız Prenses dönem finali mi?

ÇAPRAZ PRENSES BİTTİ Mİ, SONUÇLANDI MI?

Taçsız Prenses geçtiğimiz hafta yayınlanan 10. bölümü ile dönem finali yaptı. Yani dizi tamamen bitmedi sadece ilk dönem bitti. Dizinin ikinci sezonunun ne zaman başlayacağı ise bilinmiyor.

HAÇLI PRENSES BUGÜN VAR MI, YOKSA NEDEN?

The Uncrowned Princess’in bugün yeni bölümü yok. Dizi geçtiğimiz hafta 10. bölümü ile dönem finali yaptı. Bu nedenle dizi bir süre ekranlarda olmayacak.

TAÇSIZ PRENSES NEDİR?

Dizide; Hayalperest annesi Şirin’in (Feride Çetin) masallarıyla büyüyen Masal (Elif Kurtaran), annesinin kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmasıyla soğuk ve gerçekçi bir dünyanın içine hapsolur ve elinden gelenin en iyisini yapabilen vahşi, gaddar bir kıza dönüşür. herhangi bir şey. Masal’ın takviyeleri ilk göreceği kişi öğretmeni Evgin (İsmail Hacıoğlu) olurken, zamanla işler herkes için tersine dönecektir. Kahramanımız kendi masalını ararken hikayenin diğer kahramanlarının yarım kalmış masallarını birer birer tamamlayacak ve Tale’e en yakın kişi de yanından hiç ayrılmayan köpeği Köfte olacaktır…

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Masal, Fuat’ı babası olarak kabul etmemeye kararlıdır. Ancak Fuat hayatında ilk kez kızını korumak için kolları sıvar. Öte yandan Evgin gözlerini açmamaya çalışsa da İştar, Yağmur’un gözünü kamaştırmak için elinden geleni yapar. Şirin’in sağlık durumundaki beklenmedik bir gelişme, Masal’ın kiminle kalacağı sorusunu bir anda herkesin gündemine sokar. Sonunda Fuat, Masal ve Evgin için karar anı geldiğinde, dünyası başına yıkılan İştar olacaktır.

ÇAPRAZ PRENSES DÖNEMİ

İsmail Hacıoğlu

Sümeyye Aydoğan

Tolga Tekin

Elif Kurtaran

seda akman

Mustafa Kırantepe

Feride Çetin

Merve Bulut

Merve Şen

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu