Haber

İlk Başta Söylenti Olduğunu Sanılan Ancak Daha Sonra Gerçek Olduğu Ortaya Çıkan Ünlü Dedikodular

Ünlüler hayatlarında olup bitenler konusunda medyaya karşı her zaman şeffaf olmayabilir ve bunun kendilerine göre nedenleri olabilir. Bakalım bunlar neler!

Kaynak:https://www.buzzfeed.com/kristenharri…

1. Britney Spears’ın babası Jamie Spears ve avukatları, onu 13 yıl boyunca vesayet altında tuttu.

Pek çok hayran Britney’i vesayetten kurtarmak için bir hareket başlattı. Britney, 2021’deki sanal mahkeme duruşmasında “Sadece hayatımı geri istiyorum… vesayetim suistimal ediliyor” dedi. Ayrıca vesayet altındayken RİA’sını çıkarmasına ve hatta özel bir araçla seyahat etmesine bile izin verilmediğini söyledi. sevgilisinin kullandığı araba.

Birkaç ay sonra Britney nihayet vesayetten kurtuldu. 2023’te yayınlanan ‘İçimdeki Kadın’ anı kitabında şunları yazdı: ‘Sanırım insanlar #FreeBritney hareketinin benim için ne kadar önemli olduğunu bilmiyordu. Özellikle başlangıçta… Hayranlarımla olan temasım onların bilinçaltında tehlikede olduğumu anlamalarına yardımcı oldu.’

2. Tommy Mottola’nın yeni boşandığı eşi Mariah Carey’nin fikirlerini çalıp Jennifer Lopez’e verdiği dedikodusu zannedilirken gerçek ortaya çıktı.

Mariah, ‘Mariah’nın Anlamı’ adlı anı kitabında şunları yazdı: ‘Beni manipüle etmek için kullandığı ipleri kestiğimde Tommy delirdi. Onu ve Sony’yi bıraktıktan sonra büyük başarılara imza atmama izin veremezdi. ‘Benim ya da Glitter’ın parlamasına izin vermedi.’

Mariah, ‘Loverboy’ şarkısı için Yellow Magic Orchestra’nın ‘Firecracker’ adlı şarkısından sample aldı. Ancak müzik yayınlanmadan bir ay önce Tommy ve Jennifer Lopez aynı örneği ‘I’m Real’ için kullandılar.

3. Loretta Young gizlice Clark Gable’ın babası olan bir kız çocuğu doğurdu, bebeği yetimhaneye yerleştirdi ve daha sonra onu evlat edindi.

‘Vahşetin Çağrısı’ filminin çekimleri Washington eyaletinde gerçekleşti. Çekimler bittiğinde oyuncular Kaliforniya’ya giden bir trene bindiler. Gece yolculuğu için herkese kendi özel kompartımanı verildi. Loretta Young’ın hayatının son dönemlerindeki gerçek hikayesine göre, o gece bir noktada Clark Gable onun özel kompartımanına girdi ve aralarında bir bağ oluştu.

Mayıs 1937’de Loretta Young, bir çocuk evlat edinmek istediğini açıkladı. Aynı yetimhaneye gitti ve kendi çocuğu Judith’i evlat edindi. Daha sonra Young, Tom Lewis ile evlendiğinde Judith’e soyadı verildi.

4. Ağustos 2022’de Ariana, evliliğiyle ilgili spekülasyonlara TikTok görünümünde şöyle yanıt verdi: “Alyansımı temiz olduğu için takmıyorum. Boşanmış değilim.”

Yaklaşık bir yıl sonra TMZ, Ariana’nın Dalton Gomez ile iki yıllık evliliğinden boşandığını bildirdi. Üç gün sonra, ‘Wicked’ başrol oyuncusu Ethan Slater ile çıkmaya başladığı haberi geldi. Ethan da o sırada evliydi. Hem Ariana hem de Ethan’ın bir araya gelmeden önce eşlerinden ayrıldığı bildirildi.

5. Buffy Sainte-Marie, 1975 yılında Susam Sokağı’nda ilk kez ortaya çıktığından beri Cree kökenli olduğunu ve Kanada’da doğduğunu iddia ediyordu. Böylece yerli müzik alanında öncü ve ikon olarak övüldü.

Ancak 2023’te bir CBC araştırması onun Massachusetts’te beyaz bir ebeveynin çocuğu olarak doğduğunu ortaya çıkardı. Kendisi de İtalyan ve İngiliz kökenliydi ve adı Beverly Santamaria’ydı.

Avukatı CBC’ye yaptığı açıklamada, “Buffy Sainte-Marie hiçbir zaman soyuna veya kişisel geçmişine ilişkin ayrıntıları kamuoyuna yanlış bir şekilde açıklamadı” dedi ve onun soyuna ilişkin yalan söylediğini reddetti.

6. Will Smith ve Jada Pinkett Smith’in tek eşli olmayan bir ilişkisi olduğu iddiası doğruydu.

Will, 2021’de GQ’ya şunları söyledi: ‘Jada asla klasik evliliğe inanmadı… Jada’nın ailesinde geleneksel olmayan bağlantıları olan insanlar vardı. Yani o benden çok farklı büyüdü… İlişkisel mükemmelliğin ne olduğu, bir çift olarak etkileşim kurmanın en iyi yolunun ne olduğu konusunda her zaman önemli tartışmalarımız oldu. En çok ilgimizi çeken şey tek eşlilikti. Evlilik bize mahkum olamaz ve yolumuzu kimseye önermiyorum… Ama birbirimize verdiğimiz özgürlükler ve koşulsuz destek bence aşkın en yüksek tanımıdır.’

2023’te Jada, NBC News’e kendisinin ve Will’in aslında 2016’dan beri ayrıldığını ancak boşanmayı planlamadıklarını söyledi.

Red Table Talk’ta şunları söyledi: ‘Aramızda hiçbir zaman boşanma nedeni olmayacağına dair bir söz verdim. Ne olursa olsun deneyeceğiz. “Bu sözü bozamazdım” dedi.

7. Uzun yıllar boyunca Sir Christopher Lee’nin gerçek hayatta yaptıklarının çoğunun hâlâ gizli tutulduğu söylendi ve bunun bir gerçek olduğu ortaya çıktı.

II. İkinci Dünya Savaşı sırasında İngiliz Ordusunda Özel Hava Hizmetinde (SAS) görev yaptı. SAS’ın gizli operasyonları hakkında asla kamuoyuna konuşmamayı kabul ettiği için savaş deneyimleri hakkında konuşmayı reddettiği bildirildi. Alman şifrelerini kırma konusunda oldukça yetenekliydi ve birçok casusluk görevine katıldı. Bugün, onun hizmet kayıtlarının çoğu hala saklı olarak sınıflandırılmaktadır.

Ayrıca yepyeni James Bond romanlarının yazarı Ian Fleming de aktörün üvey kuzeniydi. Fleming, Christopher II. James Bond karakterini 2. Dünya Savaşı sırasında casus olarak yaşadığı deneyimlerden ilham alarak yarattığını söyledi.

8. Taylor Swift’in Eras Tour’da her gece sahneye giderken bir temizlikçinin arabasında saklandığı teorisi oldukça saçma görünüyordu.

Ancak turun başlarında hayranlar Taylor’ın temizlikçinin arabasında saklandığı görüntüleri yakaladı ve bunların hepsinin gerçek olduğu ortaya çıktı.

9. Meghan’ın kraliyet ailesi tarafından aranmadığı iddiaları da doğru çıktı.

Oprah röportajında ​​Meghan şunları söyledi: ‘Hiçbir şekilde korunmadım ve aynı zamanda diğer aile üyelerini korumak için yalan söylemeye de hazırdılar. “Beni ve eşimi korumak için gerçeği söylemeye hazır değillerdi” dedi.

Çift ayrıca oğulları Archie’nin prens olamayacağının ve güvenlik alamayacağının söylendiğini ve kraliyet ailesi üyelerinin Harry ile çocuğunun ten renginin ‘ne kadar koyu’ olacağı konusunda konuştuğunu söyledi.

Harry, ‘Yedek’ adlı anı kitabında, Meghan’ın babası Kral Charles ve kardeşi Prens William’ın, basından aldığı ‘bariz, kaba ırkçılığı’ eleştiren bir açıklama yayınladığında kendisine kızdığını iddia etti. Ayrıca Kraliçe II. Elizabeth’in 2022’deki ölümünden sonra Charles’ın Meghan’ın nasıl iyi karşılanmadığına dair bir liste verdiğini iddia etti.

10. Arnold Schwarzenegger’in ailesinin uzun süredir hizmetçisi olan kadınla ilişkisi olduğu söyleniyordu ancak gerçeğin ortaya çıkması yıllar aldı.

Arnold, 2012 yılında 60 Minutes’a verdiği röportajda, Maria Shriver ile evliyken Mildred Patricia Baena ile ilişkisi olduğunu söyledi. Mildred’ın oğlunun, 7-8 yaşlarındayken Mildred’a ‘benzemeye’ başlamasıyla birlikte kendisinden olduğundan şüphelenmeye başladığını belirtti. Daha sonra Mildred’a fazladan para vermeye başladı ama nedenini tartışmadılar.

Ayrıca Maria’ya ilişkiyi reddettiğini, ancak sonunda evlilik danışmanlığı sırasında itiraf ettiğini söyledi. Birkaç ay sonra ayrıldılar.

Arnold, “[Bu] bu ilişkide yaptığım en aptalca şeydi… Maria ve çocuklar için inanılmaz acılara neden oldum” dedi.

11. Ve son olarak: “Dolly Parton’ın çok fazla dövmesi var” argümanı.

Dolly, 2017’de Vanity Fair’e şunları söyledi: ‘Keloid yara dokusu oluşma eğilimim var ve rastgele bir yerde yara izleri oluşursa asla kurtulamayacağım mor bir renk tonu alırlar. Bu yüzden tüm dövmelerim pastel renklerde ve bazı yara izlerini kapatmak için yapılıyor.’

2019’da kreatif direktörü Steve Summers InStyle’a Dolly’nin kişisel zevk meselesi olarak bu kadar ilginç eldivenler taktığını söyledi.

Summers, “İnsanlar neden hep kolları kapalı kıyafetler giydiğini soruyorlar” dedi. Cevap basit, 73 yaşında ve dirseğini sevmiyor. ‘Ellerinde ne var?’ onlar sorar. Yine aynı cevap, 73 yaşında ve onları sevmiyor! ‘Bu sıradan bir kadının sıkıntısı’ dedi.

haber-dumlupinar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu