Haber

Danimarka’dan Gelen Eski Eşini ve Kızını Otel Havuzunda Öldürdü! ‘Beni katil olarak görme…’

Danimarka’da yaşayan Yaşar Timur, uzun zaman önce Türkiye’ye tatil için gelen eşi Zübeyde Timur ve 6 yaşındaki kızı Hatice Timur’un izini sürerek Nevşehir’in Avanos ilçesinde kaldıkları otelin havuzunda bıçaklayarak öldürdü. Timur olayın ardından polisi arayarak teslim oldu.

Olay, dün saat 14.30 sıralarında Avanos ilçesindeki bir otelde meydana geldi.

Danimarka’da yaşayan Zübeyde Timur, kızı Hatice’yi de yanına alarak kısa süre önce memleketi Adana’ya geldi. Timur buradan Nevşehir’in Avanos ilçesine giderek bir otele yerleşir.

Bunu öğrenen Zübeyde Timur’un boşandığı eşi Yaşar Timur önce Adana’ya geldi, oradan da arabayla Avanos’ta kızı ve eşinin kaldığı otele gitti. Yaşar Timur, otelin havuzunda yüzerken bulduğu eşiyle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Yaşar Timur, yanındaki bıçağı çekerek havuzda eşi ve kızını bıçaklayarak kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Gelen sağlık ekipleri, Zübeyde Timur ile kızı Hatice Timur’un hayatını kaybettiğini belirledi. Anne ve kızının cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Tutuklanmış

Olayın ardından Yaşar Timur polisi arayarak teslim oldu. Yaşar Temur, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

‘Pişman değilim’ dedi

3 yıl önce boşandığı Yaşar Timur’un, boşandığı Zübeyde Timur ve kızı Hatice Temur’u (7) takip edip Nevşehir’in Avanos ilçesinde kaldıkları otelin havuzunda bıçaklayarak öldürdüğü ortaya çıktı.

Temur’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ‘Beni tanıyan herkese sesleniyorum. Beni bir katil olarak düşünme. Bana yapacak başka bir tedavi bırakmadılar. Kızını öldürecek kadar cani biri değilim. Ama onu annesiz babasız bırakamazdım. Bu onursuz dünyada ne yapacaktı? Kimin elinde olacak? Şimdi hiç değilse günahsız cennete gidecek. Bütün günahı benim boynumda. Yapmam gerekeni yaptım. Hiçbir pişmanlığım yok. Annesi, babası, erkek kardeşi, kız kardeşi ve benim 3 tayım, tüm pislikleri bilmelerine rağmen o gururlu adamı geride tuttular. Her türlü oyunu oynadılar ve bana iftira attılar. Sadece Allah bilir, sadece ben bilirim ki 1.5 yıl yaşadım. Hepsi bir araya gelip beni yalnızlığın ve çaresizliğin içine attılar. Bu konuda hakkıma giren hiç kimseye, özellikle de hacda olan eşine hakkımı helal etmiyorum. Tanrı’nın önünde hesap vereceğim. Ekte yayınlayacağım ses kaydını annesi ve babası hep birlikte dinlediler ama inkar ettiler. Beni iftiracı gibi gösterdiler. Alnım açık, başım dik. Yapmam gerekeni yaptım. Hiçbir pişmanlığım yok’sözlerini verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu