Haber

Vali Ersin Yazıcı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e veda ziyaretinde bulundu

Valilik Kararı ile Malatya’ya atanan Vali Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e veda ziyaretinde bulundu. Lider Böcek, Yazıcı’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Valilik Kararı ile Malatya’ya atanan Vali Ersin Yazıcı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e veda ziyaretinde bulundu. Vali Ersin Yazıcı, görev süresi içerisinde kamu kurum ve kuruluşlarından her zaman destek gördüğünü belirterek, yeni görev yerinde de vatana ve millete hizmet etmeye devam edeceğini vurguladı. Vali Ersin Yazıcı, 3 yılı aşkın süredir Antalya halkına her alanda hizmet vermeye çalıştıklarını belirterek, Önder Muhittin Böcek ile uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi.

“Antalya için birlikte çalıştık”

Vali Yazıcı, özellikle afet dönemlerinde birlikte hareket etmeye çalıştıklarını belirterek, “Antalya’dan ayrıldığım için tabii ki üzgünüm ama Malatya’ya gittiğim için mutluyum. Çünkü Malatya depremde ciddi hasar gören illerimizden biri. Şunları söyledi: “Orada yapılacak çok iş var. İnşallah oradaki insanlarımıza yardımcı oluruz. Antalya’mız için de elimizden geleni yaptık. Kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde çalıştık. Ben de teşekkür ederim.”

Antalyalılar adına teşekkür etti

Görev yaptığı süre boyunca Antalya’ya yaptığı hizmetlerden dolayı Vali Yazıcı’ya Antalya halkı adına teşekkür eden Önder Böcek, “Antalya’ya geldiğiniz günden itibaren Gazipaşa’dan Kaş’a kadar Antalya’da sizlerle birlikte çalıştık. Hem turizm hem turizm. ve tarımın yanı sıra Manavgat yangını başta olmak üzere sel ve afet gibi aksiliklerde tüm vatandaşlarımızın yanında oldunuz.Antalya halkı adına hemşehrilerim adına çok teşekkür ediyorum. görev değişikliği olmuştur.Malatya ilimize gidiyorsunuz.Orada da başarılar dilerim.Hem meslektaşlarım hem de hemşerilerim adına.Adınıza bir kez daha teşekkür ediyorum.”

anı defterini imzaladı

Ziyaretin sonunda Başkan Böcek, Vali Yazıcı’ya Antalya’nın tarihi simgelerinden oluşan bir rölyef hediye etti. Büyükşehir Belediyesi Anma Defterini imzalayan Vali Ersin Yazıcı, Önder Muhittin Böcek, Genel Sekreter Cansel Tuncer, Genel Sekreter Yardımcıları ve danışmanlar tarafından uğurlandı. – ANTALYA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu