Haber

Ünye Belediyesi Aşevi Sıcak Yemekleri İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırıyor

Ordu’nun Ünye Belediyesi tarafından ramazan ayında faaliyete geçirilen aşevinde üretilen yemekler her gün ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatıyla başlayan çalışmalar sonucunda kurulan Ünye Belediyesi Aşevi ile ihtiyaç sahibi vatandaşların değerli bir sorunu çözüldü. İlçede yaşayan yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet veren aşevinde günlük üretilen sıcak yemekler ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırılıyor.

Cevizdere Mahallesi’nde limanın karşısına yapılan aşevi Ramazan ayında ilk kez hizmet vermeye başlarken, Ünye Belediyesi tarafından kurulan iftar sofrası başta olmak üzere ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek ulaştırıldı. Günlük 5 bin kişilik yemek üretim kapasitesine sahip aşevinde ekmek üretimi ve paketlemesi de yapılıyor.

“Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz, sosyal belediyecilik hizmetleri sunuyoruz”

Aşevinin kurulmasıyla birlikte çok sayıda vatandaşa sıcak yemek dağıttıklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Göreve geldiğimizden bu yana sosyal belediyecilik hizmetlerini artırarak her vatandaşa ulaşmaya çalışıyoruz. misafirlerimize, ilimizde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmak için aşevini kurduk ve hizmete açtık. Aşevimizde pişen yemeklerimiz ilçe genelinde günlük bine yakın kişiye ulaşmaktadır. Evlerinde sıcak yemek hazırlama imkanı olmayan yaşlı ve engelli vatandaşlarımız bu tesisimizden yılın 365 günü yararlanmaktadır.” mühendisler. Tesisimizin Ünye’mize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. – ARMY

haber-cal.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu