Haber

TCDD, hızlı tren kafeteryalarını işleten firmaya bildirimde bulundu: Starbucks ürünlerini satmayın

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Yalçın, şirket ile ABD’li kahve zinciri Starbucks arasında herhangi bir anlaşmanın bulunmadığını belirtti.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ufuk Yalçın, “Şirketimizin söz konusu kahve üreticisi firma ile herhangi bir sözleşmesi bulunmamakta olup, bu durum ekim ayının ilk günlerinden bu yana uluslararası kamuoyunda infiale neden olmuştur. Ezilen FİLİSTİNLİ kardeşlerimize ve işgalci İsrail’e karşı yapılan soykırımı eleştiren çalışanlarına mobbing uyguluyoruz.”

Yüksek hızlı trenlerin (YHT) kafeteryalarını işleten firmadan Starbucks ürünlerini satmamasını istediklerini belirten Yalçın, “Yüksek Hızlı Trenlerimizde kafeteryaları işleten yüklenici firmaya resmi tebligat yapılmıştır. , söz konusu kahve üreticisi firmanın ürünleri yerine yolcularımıza alternatif ürünler sunulması konusunda Necip Milletimiz her zaman zalimlerin karşısındadır.” “Mazlumların yanında yer aldı. TCDD Ulaştırma Genel Müdürlüğü olarak her zaman FİLİSTİNLİ kardeşlerimizin yanında olacağımızı kamuoyuna duyurmak isteriz” dedi.

ABD’li kahve zinciri Starbucks, İsrail’in Gazze’deki katliamları nedeniyle Filistin’le dayanışma bildirisi yayınlayan “Starbucks Workers United” sendikasına dava açacağını duyurdu. (HABER MERKEZİ)

kadikoy-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu