Haber

Marmaris turizmine Muğla Büyükşehir darbesi!

AjansCANKA / MUĞLA (İGFA) – Dünyaca ünlü turizm merkezi Marmaris’te; Turizm dönemi başlasa da şehrin vitrini marinaya tepkiler her geçen gün artıyor!

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, basın mensuplarıyla birlikte Marmaris Yat Limanı’nda incelemelerde bulunarak Muğla Büyükşehir Belediyesi yetkililerine hitap etti.

Başkan Gökmen yaptığı açıklamada; “1 Nisan’da sezona hazırız, hazır olun” açıklaması yapan Marmaris ve Muğla Büyükşehir belediyeleri, Marmaris Marina, Turunç ve İçme’yi resmen kazı alanı haline getirdi. Ve bu rezilliğin ağır yaz dönemine hatta yetiştirme çabasına yetişme ihtimali yok, nişan şakası gibiler. Çok turist getiren değerli acenta sahipleriyle konuşuyorum. İsimlerini vermeyeceğim, o zaman belediyemiz düşman tespit edip her türlü zulmü yapıyor. Özellikle yabancı turistlerin ve yabancı acentelerin Marmaris’teki bu durumdan rahatsız olduklarını söylüyorlar ve bizi Antalya’ya transfer etmelerini talep ediyorlar! Yürüyebiliyor mu?.. Bu kişilerin can güvenlikleri bile yok. Birinin ölmesi veya yaralanması umurlarında değil. Restoran esnafı bir daha isimlerini vermeyeyim ceza vermesinler, bıkmışlar, röportaj vermeye korkuyorlar. Tekne sahipleri bıkmış durumda. 3 aydır elektrik ve su alamıyorlar, elektrik olmayınca jeneratör kullanıyorlar, hem gürültü hem de maliyet nedeniyle suyu tankerle almak zorunda kalıyorlar. Foseptik deposunu kullanamadıkları için tuvalet ihtiyaçları için başka bir yere gitmek zorunda kalıyorlar. Bu nasıl bir karmaşadır. 3. sınıf bir dünya ülkesi olan Marmaris Yat Limanı’nın durumu. CHP zihniyeti o kadar çarpıtılmış ki yaptıkları iş gelecek için hoş bir şey değil. Teknelere elektrik verecek kablo ve borular ince ve yetersiz. Yarın yetmez, yine kazılırlar, işleri gereksiz rant sağlayan işlerdir. Yapılan iş o kadar rezalet ki kablo ve boru kanalını kapatan beton örtüleri yürüme yoluna döküyorlar. İşin ilginç yanı esnafı ve halkı o kadar korkutmuşlar ki kimse sesini çıkaramıyor. CHP zihniyeti daha belediyeleri yönetemezken nasıl bu ülkeyi yönetmeye talip olabiliyorlar?” diye sordu.

Oy veren CHP seçmenine seslenen Gökmen, “Cezayı sandıkta bırakın. Siyasette rekabet olsun, AK belediyeye bir şans verin. 200 yıldır CHP vasatlığına maruz kalan Yatağan ve Ula’ya nasıl hizmet verildi” dedi. 2019’da AK belediyesi Ula’ya geleli yarım asırdır Bakın AK belediyesinde rüşvet yok, adam kayırma yok, terör yok, tehdit yok, kayırma yok, oyalama yok, ilgisizlik yok, hizmet var, samimiyet var. Tevazu vardır.Tarafsızlık vardır.Ayrım yapmadan ilgi vardır.Marmaris halkına güveniyorum, bu zihniyetin gereken dersi vereceğine inanıyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu