Yaşam

Gerçek Sanılmıştı: Uçak Kazası Temalı Tanıtım Videosuyla Herkesin Ödünü Koparan ‘Son’ Dizisi

Engin Altan Düzyatan, Irmak Erdoğan, Erkan Can, Berrak Tüzünataç ve Yiğit Özşener’in başrolünde yer aldığı Son dizisi 2012 yılında ATV ekranlarında yayınlanmıştı. Tanıtım videosundan başarılı oyuncu kadrosuna, senaryosundan işleyişine büyük bir kitleye sahip olan Son dizisini bi’ hatırlayalım!

ATV izleyicileri için 2012 yılında hayli argümanlı bir üretimin muştusunu vermişti.

Bu proje ise Engin Altan Düzyatan, Irmak Erdoğan, Erkan Can, Berrak Tüzünataç ve Yiğit Özşener üzere birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Son dizisidir.

Nehir Erdoğan’ın canlandırdığı şüphesiz, aşk, sevgi, sadakat ve saygı dolu bir evliliği olan Aylin ile karısının kendisinden bir gün bile şüphe etmeyeceği kadar sadakatli olan Selim’in evliliğini bahis alan dizi, o periyoda damga vurmuştu.

Fakat yaşanan uçak kazası hem Aylin ve Selim çiftini hem de etrafındaki şahıslarının hayatını sonsuza kadar değiştirmişti.

Görsel temsilidir.

Konu ve oyuncu takımıyla izleyiciyi tatmin etmeyi başaracak olan dizinin birinci tanıtım görüntüsü ise bizleri şok içine sokmuştu!

Yayın nesli devam ederken tak diye bi’ anda ekrana gelen ATV Haber muhabiri, bir uçak kazası haberi vererek izleyenlerde şok tesiri yaratacak bir fragmanın temsilcisi olmuştu.

Akıllara kazınan fragmanı buradan izleyebilirsiniz ?

Daha sonrasında öğrendik ki Son dizisi, birçok başarılı dizi ve sinemanın senaristliğini üstlenen Berkun Oya’nın kaleminden çıkmış,

Yönetmen koltuğunda ise Ezel, Babil, Çarpışma, İçerde, Karadayı, Asmalı Konak ve daha birçok efsaneleşmiş dizinin de direktörlüğünü yapan Uluç Bayraktar oturmuş!

Geçtiğimiz günlerde tarihin tozlu sayfaları ortasından çıkarttığı fragmanı Twitter hesabından paylaşan Burak isimli kullanıcı, dizinin tekrar toplumsal medya gündemine düşürmeyi başardı!

twitter.com

Bakalım tanıtım görüntüsüyle tüyleri diken diken Son dizisi hakkında,

twitter.com

İzleyen izlemeyen,

twitter.com

Bilen bilmeyen toplumsal medya kullanıcıları

twitter.com

Neler demiş?

twitter.com

Peki siz ne düşünüyorsunuz?

twitter.com

Son dizisine hiç denk gelmiş miydiniz?

twitter.com

Yorumlarda buluşalım!

twitter.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu