Haber

Bursa’da bunalıma giren adam ailesini öldürdü

Bursa’da eşinden ayrıldığı ve işsiz olduğu için bunalıma giren adam, eve gittiğinde babasıyla tartışıp kavga etti. Babasının özel hayatına karıştığını iddia eden çılgın zanlı, önce tüfekle anne ve babasını vurdu, ardından kendisini rahatsız etmek isteyen ağabeyini bıçakla boğazını keserek öldürdü. Olay yerinde yakalanan şüphelinin, “Babam özel hayatıma çok karışıyordu, aile hayatı ve işsizliğim nedeniyle bunalıma girdim” dediği öğrenildi.

EVDE BABASI İLE TARTIŞMA YAŞADI

Olay, merkez Osmangazi ilçesine bağlı Hamitler Mahallesi’nde meydana geldi. Eşinden ayrıldıktan sonra bunalıma girdiği iddia edilen iki çocuk babası Abdulsamet Yayaşit (30), 2. Ceviz Sokak’ta ailesinin yaşadığı eve geldi. Evde babası Seyithan Yayaşit ile tartışan Abdulsamet Yayaşit, babasının özel hayatına müdahale ettiği iddiasıyla kavga etti.

KARDEŞİNİN BOĞAZINI BIÇAKLA KESTİ

Öfkeli saldırgan, evde bulduğu tüfekle babası Seyithan Yayaşit’i (60), ardından annesi Zozan Yayaşit’i (55) ve ardından kendisini engellemeye çalışan 25 yaşındaki kardeşi Mucahit Yayaşit’i öldürdü. bıçakla boğazını keserek Komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Ailesini katleden Abdulsamet Yayaşit.

KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN SUÇ CİHAZIYLA YAKALANDI

Olay yerinden kaçmak üzereyken polis ekipleri tarafından kriminal silahla yakalanan şüpheli polis merkezine götürülürken, sağlık ekipleri vurulanların olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Olayın şokunu yaşayan 7 yaşındaki çocuk, polis tarafından gözaltına alındı. Bursa İl Emniyet Müdürü Sabit Zaim Akınoğlu, olay yerindeki çalışmaları yakından takip etti. Savcılık tarafından yapılan incelemenin ardından 3 kişinin cenazesi Adli Tıp Morguna kaldırılırken, ailenin yakınları sinir krizi geçirdi.

GÜVENLİĞE GÖTÜRÜLDÜĞÜNDE KONUŞTU

Öte yandan garsonluk yapan saldırganın, 6 ay önce ayrıldığı eşinden 2 çocuğu olduğu ve 2 aydır çalışmadığı ortaya çıktı. Sorgulanmak üzere polis merkezine götürülen saldırganın, “Babam özel hayatıma çok karışıyordu. 2 aydır işsizim ve eşimden ayrıyım” dediği öğrenildi.

osmangazihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu