Teknoloji

Bakanları Kör Eden O İllüzyon Testini Mutlaka Görmelisiniz: Kimsenin Göremediği Kaç Gizemli Sayı?

Sosyal medyada zaman zaman karşımıza çıkan ve kullanıcıların kendilerini denediği testlerden biri ile karşınızdayız; evet optik yanılsama. “Bu resimde hangi sayı var?” Bildiğiniz gibi testlerin geri kalanı geri gelmiyor. Bir yenisi de kullanıcıların arasında viral oldu. Bakalım bu kör edici optik illüzyon testinde yazılan sayıyı bulabilecek misiniz?

Bizi yanıltan optik illüzyonlar, sosyal medyadaki viral içeriklerin tam ortasında. Sosyal medyanın etkin kullanımı başladığından beri bu tür görseller sıkça karşımıza çıkmaya başladı.

Gözün veya beynin çalışma prensiplerinin doğal veya yapay yollarla manipüle edilmesi, aldatılması ve aldatılması olgusuna optik illüzyon denir.

Örneğin, bu görüntü aslında hareket etmiyor…

Pek çok farklı türde optik yanılsama, sosyal medyada farklı zaman aralıklarında viral hale gelir. Örneğin, benzer görüntülerin ortasında farklı nesneyi bulmak. Gerçekten, tavşanı burada buldun mu?

Birbirinin içine saklanmış kaç hayvan bulunabileceğini test edin, bu görsel testinde ilk olarak neyi görüyoruz veya gözünüzü kırpmadan 10 saniye bu illüzyona bakmalısınız, içerikleri ile ortaya çıkan bu illüzyonlar görselimizi de test ediyor. zeka bir yerde

Sosyal medyada patlayan görsel yanılsama bu kez online oyun sitesi Jackpot Joy tarafından ortaya atıldı. Oluşturdukları sahnede konfetilerin ortasına gizlenmiş bir rakam olduğunu ve bunu izleyicilerin sadece %10’unun görebildiğini belirtmişlerdir.

Tabii ki, size cevabı söylemeden önce size hızlıca bir fikir vereceğim. Görmediyseniz merak etmenize gerek yok, Jackpot Joy’un bunu yayınlarken dediği gibi; Spiral tasarımı keşfetmek özellikle zahmetlidir. CEO Alex Fagelson yararlı bir ipucu sunuyor.

‘Bu sinsi yanılsamayı çözmenin püf noktası, fotoğrafı küçültmek. Aniden gizli numara ortaya çıkacak.’

Hâlâ cevabı bulamayanlar, bulup “Doğru mu?” diye soruyorlar. Emin olmak isteyenler için söyleyelim; illüzyonun içine gizlenmiş “20” sayısı.

kaç saniyede buldun Yorumlarda yarışalım!

haberdoganyurt.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu