Haber

Bahçeli: ’14 Mayıs’ta fitneciler, teröristler, sahte demokratlar kaybedecek’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Burdur’da vatandaşlara seslenerek şunları söyledi: 14 Mayıs 2023 Pazar günü milletimiz temiz oyunu sandığa atacak ve kararını verecektir. “Yarın fitneciler kaybedecek, kötüler kaybedecek, şeytani planlar kaybedecek, sahte demokratlar kaybedecek, düzen kaybedecek, anketler kaybedecek, ahlaksızlar kaybedecek, teröristler kaybedecek, ekonomik tetikçiler kaybedecek, küresel komplolar kaybedecek, karanlık senaristler kaybedecek” dedi.

Devlet Bahçeli, ikinci mitingini bugün Burdur’da gerçekleştirdi. Bahçeli, Burdur’da şunları söyledi:

“KASET İNŞAATLARI, SOSYAL MEDYA TERÖRİSTLERİ TÜRKİYE’Yİ DURDURAMAZ”

“Türk milletini korkutacak, dehşetle korkutacak, tedirginlik ve endişeye yol açacak herhangi bir düşman güç dünyada görülmemiş ve duyulmamıştır. Herkes hesabını ona göre versin. Bizim gidecek vatanımız yok, bizim vatanımız yok. Çizilecek sınırlar, Bölünecek Milletimiz yok, Bölünecek Milletimiz Yok, Yıkılacak Devletimiz, Vazgeçecek Tek Bir Kişimiz Yok, İftiralar Milletimizi Yıldıramaz. komplolar, sosyal medya teröristleri, küresel komplolar türkiye’yi durduramaz, adım atacağız.

“YARIN FİTNESSLER, KÖTÜ UÇAKLAR, SAHTE DEMOKRATLAR, KARAN YAZARLAR KAYBEDECEK”

PKK’nın Kılıçdaroğlu’na takviye kuvvet verdiği çok açık. Sorosçu Kavala’yı serbest bırakma sözü verdiği tartışılmaz. Bir terörist, ‘Kılıçdaroğlu 14 Mayıs’ta kazanmazsa iç savaş çıkar’ diye korkakça ve cüretkar bir şekilde milletimizi tehdit edebildi. Böyle bir niyetleri ve planları varsa tavsiyem kefenlerini veya sarı çantalarını yanlarında getirmeleridir. Sabah başka, akşam başka Kılıçdaroğlu. Ankara’da farklı, Van ve Ağrı’da farklı. Zillet ittifakını oluşturan partilerin liderleri aynı. Bu ittifak saçma sapan direnişinde, gayri milli, ahlaksız ve hukuksuz duruşunda ısrar ediyor. Övünme modelin bunlarda. Bunlarda senin yıkım modelin var; onların ortak hedefidir. Yazık ki ülkesine sırtını dönmüş, milletine sırtını dönmüş, milli sorunlarla çatışan ikiyüzlü bir muhalefet anlayışıyla karşı karşıyayız.

“TÜRKİYE’NİN EFENDİ DÜŞMANLARI VARSA BİZİM MİLLETİMİZ VAR”

Kılıçdaroğlu’na hakim olan siyasi akıl rehin ve müsadere edilir. Bu kişinin temasları ve ağları acı verici ve karanlıktır. Sayın Kılıçdaroğlu, ben size bu gerçeği söyleyeceğim ve bundan asla vazgeçmeyeceğim. İnkar etsen de Selahattin Demirtaş teröristtir. Ortağınız HDP bölücüdür, Türkiye düşmanıdır. Osman Kavala; O bir Sorosyan, o bir casus, o şüpheli, o yanılıyor. Her taşın altına girmiş bir teröristi, Soroslu bir taşeronu nasıl serbest bırakacaksınız? Bunu nasıl yapacaksın? Bu sözünü nasıl yerine getireceksin? Zillet ittifakı zalimlere, sırtlanlara ve akbabalara dayanıyordu. Cumhur İttifakı ise bütün varını yoğunu Türk milletine vakfetmiş, doğduğu milletle tek yürek, tek bilek, tek nefes olmuştur. Onların Türkiye düşmanı efendileri varsa bizim milletimiz var, bizim Burdur’umuz var.

“RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN GİTMESİNİ YAZAN KİŞİLER AZDIR”

Amerika Birleşik Devletleri Halk İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminden rahatsız, Avrupa Birliği rahatsız, Londra tefeciler rahatsız, terör örgütleri rahatsız, Soros uşakları rahatsız, Pensilvanya uyduları rahatsız, emperyalizmin kuklaları rahatsız, küresel çeteler rahatsız, dünya medyası rahatsız, namusunu bedavaya inkar eden fitne yuvaları büsbütün bozuluyor. Recep Tayyip Erdoğan gitsin diyenler korkaktır.”

Kaynak: ANKA / Siyaset

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu