Haber

AK Parti Milletvekili Ünal: “AK Parti milletin partisidir, seçime her zaman hazırdır”

AK Parti İstanbul Milletvekilleri Tülay Kaynarca ve Hoş Ünal, Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’ni ziyaret etti. Milletvekili Ünal, “AK Parti milletin partisidir. Her zaman seçime hazırdır.”

AK Parti İstanbul Milletvekilleri Tülay Kaynarca ve Şirin Ünal, Beylikdüzü’ndeki Türk Deniz Canlıları Müzesi’ni ziyaret etti. Müze kurucusu Kenan Balcı ile birlikte müzeyi gezen milletvekilleri, sergilenen deniz canlıları hakkında bilgi aldı. Ziyarette, milletvekilleri ve beraberindeki heyete balık ikram edildi. AK Parti Milletvekilleri Kaynarca ve Ünal, müzede sergilenen mumyalanmış deniz canlıları karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Ziyaretçilere müzeyi gezdiren Kenan Balcı, “Dünyada ilk ve tek olan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’ni milletvekillerimiz ziyaret etti. Geldiğiniz için çok teşekkür ederiz.”

“AK Parti milletin partisidir”

Ziyarette açıklamalarda bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Hoş Ünal, müzeye ilk kez geldiğini belirterek, “Bu müzeyi daha önce görme şansımız olmadı. İlk defa görüyorum ve duygu ve düşüncelerimi ifade ediyorum.” Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Biz aslında bir önceki seçimde sandık kapandıktan sonra seçim çalışmalarımıza başlıyoruz. AJ Parti bir partidir. Seçime her zaman hazırdır” şeklinde konuştu.

“Kenan Balcı’yı tebrik ediyorum”

Milletvekili Tülay Kaynarca da Kenan Balcı’yı tebrik ettiğini belirterek, “Beylikdüzü’nü ve Balıkçı Kenan’ı tanıyorum. Müze olmaktan çok marka ve ürün olarak balığı sevdiren bir isim bence. Kenan Bey’i tebrik ediyorum. Ülkede gıda tarafında neler yapılabileceğinin ve müzeye dönüştürülerek nasıl ilgi odağı olunabileceğinin en güzel örneği.Çalışmalarımız çok güzel gidiyor.Tabi ki zorlu süreçler var.Sadece Türkiye değil. , ama dünya üç yıldır harika bir süreçten geçiyor. Bütün bunlara rağmen insanımızın duyarlılığı, samimiyeti ve içtenliği beni cezbediyor. Çok memnunum. Daha rahat olması için üzerimize düşeni yapacağız” dedi. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu