Haber

Adana’da düzenlenecek TSYD Kadınlar Voleybol Turnuvası’nın maç programı belli oldu

Türkiye, Adana’da düzenlenecek SporYazarlar Derneği (TSYD) Kadınlar Voleybol Turnuvası’nın maç programı belli oldu.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, TSYD Nihat Geven Tesisleri’nde düzenlenen turnuvaya ilişkin basın toplantısında, 20 yıl sonra yeniden düzenlenen organizasyon hasretini sona erdirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Turnuvayı önümüzdeki yıllarda da sürdürmeyi planladıklarını belirten Çetin, bu yıl organizasyonda yarışacak 4 takımın da değerli olduğunu söyledi.

Sultanlar Ligi’nin dünyanın en yetkin liglerinden biri olduğunu dile getiren Çetin, Çukurova Belediyespor takımı hakkında ise şöyle konuştu:

“Adana sporda çok büyük değerler yetiştirdi. Adana’dan daha çok voleybolcu çıkmasını istiyorum. Takımımızın ilk 6’sının Çukurovalı çocuklarımız olduğunu görürsem çok daha mutlu olurum. Takımın değerini anlatamam. Şehre değer katar. Oyuncularımıza güveniyoruz. Geçen sene kaçırdığımız ilk 6 gol bu.” Gelecek yıl yetişeceklerine inanıyorum.”

TSYD Adana Şube Başkan Yardımcısı Engin Kanber de Voleybolda Adana’ya bir takım kazandırdığı için Başkan Çetin’e teşekkür etti.

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Lideri Ahmet Bozan, organizasyonun yeniden faaliyete geçmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek gruplara başarılar diledi.

Baş Antrenör Uysal: “Turnuva sayesinde Adana’da çalışmış olacağız”

Çukurova Belediyespor Baş Antrenörü Mustafa Umut Uysal da turnuvanın değerli bir organizasyon olduğunu belirtti.

Sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Uysal, “Hazırlık için Adana dışına çıkmamız gerekiyordu. Bu turnuva sayesinde hem Adana’da çalışıp seyircilerimizle erkenden buluşmuş olacağız. Hazırlıklarımız devam ediyor. Güçlü ve rotasyonel bir takım. Yaş ortalamamız 20. Hedefimiz ilk yıl kaçırdığımız hedef. “Play-off’lar ve ardından Avrupa kupaları. Bu sene Avrupa kupasına gitmeyi çok istiyoruz. Bütün çalışmalarımız bu yöndedir.” sözlerini kullandı.

Toplantıda Çukurova Belediyespor kaptanları Hazal Selin Uygur ve Işık Sevil Aydınlar Gökbudak da gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Turnuvanın maç programı

ASKİ Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek turnuvanın maç programı şöyle:

15 Eylül Cuma:

16.00 Muratpaşa Belediyesi Sigorta Mağazası-PTT

18.00 Çukurova Belediyespor-Karayolları

16 Eylül Cumartesi:

13.30 Karayolları-Muratpaşa Belediyesi Sigorta Mağazası

16.00 Çukurova Belediyespor-PTT

17 Eylül Pazar:

13.00 PTT-Karayolları

15.00 Çukurova Belediyespor-Muratpaşa Belediyesi Sigorta Mağazası

tatvanhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu